Una empresa d'inversio europea fundada pel multimilionari Christian Angermayer i recolzada per Mike Novogratz de Galaxy Digital busca invertir aproximadament 100 milions de dòlars en fons de risc de criptografia durant els propers dos anys.

Cryptology Asset Group adoptarà un enfocament emprenedor per construir la seva cartera de fons i prestarà especial atencio als nous fons de criptografia, als gestors emergents i als fons inicials, segons un comunicat de premsa publicat dijous.

La companyia invertirà a nivell mundial, assumint participacions en blockchain i negocis relacionats amb la criptografia, segons Angermayer, un empresari de tecnologia i criptografia financera. Novogratz va invertir a la companyia quan es va llançar, tot i que no va participar en el nou esforç de recaptacio de fons.

En concret, Cryptology oferirà als clients minoristes i institucionals accions liquides.idees, com ara oferir una exposicio indirecta al nou intercanvi de criptografia alcista de Block.one.

"La nostra visio es treballar estretament amb els fons de la nostra cartera, proporcionant-los acces a la nostra extensa xarxa i a la nostra àmplia experiència. com a inversio conjunta en empreses de blockchain i actius criptogràfics innovadors ", va dir Patrick Lowry, CEO de Cryptology. "No hi ha una classe d'actius millor per apostar que la criptografia.

Consulteu tambe: Fons de registres Guggenheim que pot buscar exposicio a criptografia

L'empresa cotitza a diverses borses alemanyes amb el marcador CAP: GR i ha crescut un 273% en comparacio amb l'any passat . L'ultim compromis de Cryptology marca un altre cas d'interès dels inversors professionals en l'espai criptogràfic.

Durant els darrers tres anys, la criptologia ha augmentat el capital invertit en 27 milions"euros (32,9 milions de dòlars) fins a 450 milions d'euros (543 milions de dòlars).

CORRECCIÓ (4 de juny de 2021, 22:33 UTC): Corregit per aclarir que Mike Novogratz no podia" No trobem la criptologia.